• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
Здравейте гост! Вход Регистрация


Рейтинг:
  • 4 Гласа - 2.75 Средно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Засукана работа
#1
Открих нещо, което мислих, че е нищо. Оказа се, че има слухове, че един от 16те ми пра-пра деди може да има корени от Македонско.  Но, интересното е, че са му викали американецо. Уж защото дошъл много, много отдалече, но всъщност не се знае дали е така. Не е изследван.  Доколкото разбрах, може да идва от южната Македония, но да си кажеме честно, днешните узурпатори на района (малакийците) са съставлявали само 3% от населението в Южна Македония тогава, официално. Както съм казвал, не подозирах, че е възможно да съм макефонец. Абе, Македония е земя на екстрасенси и пророци, трябва да се допитам до някой да ми каже със сигурност - македонец ли съм или не. Но освен пророк само за мачове Сашо Диков, другите май измреха. Чакам ги да ми се присънат тогава. Обаче реших за кой. Дали да не  гласувам за ВМРО? Или пък да не земете да ме лъснете за заместник кадър на Каракочано? Ако случайно се пръсне аз съм навит. Angel 

Или мани го тва,  дали направо и аз да не си изследвам 8те рода? Звучи ми най-точното, което може да се направи. 8 дядовци, но получаваш точния им клон, а не някакви глезотии от разни автозонни въдици. Викам им автозонни, защото с тия тестове оставаш на същата зона, откъдето си почнал - никъв прогрес. На тях може да се съвпадне с някой съселянин, но това е същото място общо взето. Голяма загадка са всичките дядови линии. Някой сеща ли се за нещо по-така, примерно... Възможно ли е намаление за 7 Биг игреци през промоцията на Великден, ако се поръчат заедно? Нещо към проекта?  Или дет се вика: първо се мисли - дали па алтернативите на БигУ в другите компании (Данте, ФуллДж, тн.) не са по-добри?
 
Reply
#2
Значи ако правилно разсъждавам ти досега имаш 2 тествани рода, себе си I2a Din North и таткото на майка ти R1b Британско, много добре ще направиш ако тестваш и другите 6, но ти сам си знаеш дали и кога можеш да отделиш средства не е нужно да е на веднъж или всичкото веднага да е Биг У, моят съвет е да си ксупиш на промоция 6 ФФ и да тестваш набелязаните хора, после може да им купиш и У12 и чак накрая Биг У, но мисля че ФФ си е задължителен, не само защото се трупат данни на българи и се разширява нашата база данни, но и защото все пак да провериш родството ако става въпрос за доста далечни хора дето не си сигурен. Успех в това благородно и интересно начинание Smile
EU-100
J-CTS6061
H2a2a1
 
Reply
#3
Благодаря. Да, така е. Но, аз мислих да почна от обратно. Първо БигУ, и после ФФ(за проверка на изневирете). Защото да не изпусна великданската промоция. Ама кой знае каква ще е. Имам още 6, но и за себе си БигУ = 7. Ако е добра промоцията може да поръчам всички наведнъж. Не направи ли подбно нещо и dilow? На всичките 8 ли им тества БигУ?
 
Reply
#4
(03-10-2019, 02:06 PM)Nego Писа: Благодаря. Да, така е. Но, аз мислих да почна от обратно. Първо БигУ, и после ФФ(за проверка на изневирете). Защото да не изпусна великданската промоция. Ама кой знае каква ще е. Имам още 6, но и за себе си БигУ = 7. Ако е добра промоцията може да поръчам всички наведнъж. Не направи ли подбно нещо и dilow? На всичките 8 ли им тества БигУ?

Да направи Доктора, а по-добре първо проверявай после Биг,че ако не е правилният човек да търсиш друг, но разбира се ти си знаеш най-добре. Ми предполагам,че като вземеш 7 наведнъж трябва да направят отстъпка примерно да платиш 6, ама той шефа на ФТДНА си пада бизнесмен, така че незнам Smile
EU-100
J-CTS6061
H2a2a1
 
Reply
#5
Станало е объркване, нямам установена връзка с македонски българи. Тия, които пуснаха мухата се поправиха, сега баба вика, че всички били сто процентови шопи. Както и да е - в проекта няма ли установени купони за намаление от 20, 30% към всяка поръчка, БигУ или нещо такова?
 
Reply
#6
Българският проект няма почти нищо във фонда, ако се намерят спонсори, тогава бихме могли да намалим цената на желаещите за Биг У. Засега само някои западняшки или хаплогрупни проекти са предлагали това на българи, но само ако е интересен случай. Ти беше спонсориран за R1b-L21, защото е необичайно за нашия район. Съветвам те да поръчаш първо 37 STR да се ориентираш за хаплогрупите и после евентуално да изкараш нещо от хаплогрупните проекти. Сега и без това има различни цени за Big У в зависимост колко маркери са поръчвани преди, та няма много да изгубиш.
МтДнк: Т2
 
Reply
#7
Да, ясно е че няма да има спонсорство, аз за намаления питам. Купони от намаления прилагаха ли се на БигУ? Може да ги имаше в ексел файловете. Сега примерно както е на 650$, може ли да се смъкне на 500
 
Reply
#8
Вече трябва да ти е ясно кога се пускат купони на ФТДНА и кога са намаленията. Щом си вече член няма как да ги пропуснеш. В момента има 20$ намаление на FamilyFinder за St.Patrick Day.
МтДнк: Т2
 
Reply
#9
Аз нямам предвид буквално сега. На великденската промоция какви купони имаше за Биг игреците?
 
Reply
  


Към форум: